Miten pääsen ALS-vertaistukifoorumille?ALS-tutkimuksen tuki ry:n jäsenten vertaistukifoorumi on ALS-potilaiden ja heidän läheistensä perustama. Jo nykyisen foorumimme edeltäjä oli ulkomaailmalta suljettu niin, ettei siellä kirjoitettua keskustelua voinut, eikä edelleenkään voi löytää esim. internet-hakukoneiden avulla. Luottamuksellisuus ja turvallisuus on hyvin tärkeää. Siksi myös tämä ALS-vertaistukifoorumimme on rajattu vain jäsenillemme, eikä sinne pääse kuin voimassaolevalla henkilökohtaisella käyttäjätunnus-salasanayhdistelmällä.

Ellet ole kirjautunut foorumille, et pysty näkemään vertaistukifoorumin keskusteluja. Foorumin etusivulla lukee: "Ei viestiketjuja". Viestiketjuja kyllä on, mutta ne näkyvät ainoastaan käyttäjille, joille on määritelty oikeudet päästä kyseiseen, yksityiseen foorumiosioon.

ALStuttu:n eri foorumien kokonaisuus sisältää myös ns. yleisen ALS-aiheisen keskustelufoorumin. Kyseinen avoin foorumi on eri asia kuin suljettu ALS-vertaistukifoorumi. Yleiselle foorumille rekisteröityneidenkään käyttöoikeudet eivät riitä suljetun ALS-vertaistukifoorumin katseluun tai käyttämiseen.

ALS-vertaistukifoorumi on sallittu siis ainoastaan ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkilöjäsenille. (Kannatusjäsenyys ei sisällä oikeutta vertaistukifoorumin käyttöön.) Jos olet kiinnostunut liittymään ALStuttu:n jäseneksi ja saamaan käyttöoikeuden vertaistukikeskusteluun, niin tästä pääset suoraan jäseneksiliittymissivulle.

Voit myös tutustua ALS-tutkimuksen tuki ry:n nettisivuihin, joilta löydät lisätietoa yhdistyksestämme.

Jos kuitenkin olet jo tällä hetkellä ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkilöjäsen, etkä ole vielä liittynyt vertaistukifoorumille, niin liittymään pääset tätä lomaketta käyttäen.

Ylös