Yleisen ALS-keskustelufoorumin tarkoitus


Tämä on yleiselle ALS-aiheiselle keskustelulle tarkoitettu keskustelufoorumi. Tämä foorumi näkyy kaikille, myös rekisteröitymättömille ja/tai sisäänkirjautumattomille käyttäjille, internet-hakukoneille, kuten Googlelle ja periaatteessa koko maailmalle.

Jotta voisit osallistua tällä foorumilla käytävään keskusteluun, sinun tulee kuitenkin rekisteröityä foorumin käyttäjäksi. Rekisteröitymättömänä voit ainoastaan lukea, et voi osallistua keskusteluun omilla kommenteillasi.

Rekisteröityminen tälle yleiselle foorumille on maksutonta, se ei ole sidottua ALS-tutkimuksen tuki ry:n jäsenyyteen. Rekisteröitymällä pääset myös kirjoittamaan ja siten osallistumaan keskusteluun, mutta vain yleisillä foorumeilla. (Foorumille rekisteröitymällä saatava käyttöoikeus ei riitä suljetulle, erilliselle ALS-vertaistukifoorumille.)

Foorumilla esiinnytään käyttäjätunnuksin. Jokaisella on siis oma, haluamansa nimimerkki. Identiteettiään ei ole suositeltavaa paljastaa sen tarkemmin muille keskustelijoille, koska koko maailmalla on lukuoikeus tämän foorumin keskusteluihin. Siispä tämä yleinen ALS-foorumi ei ole tarkoitettu luottamuksellisille tiedoille. Foorumilla voi kuitenkin esim. kysyä ALS-aiheisia kysymyksiä ja saada niihin vastauksia, mutta jokaisen on syytä tiedostaa foorumin julkinen luonne ja ottaa se huomioon keskusteluissaan.

Vaikka itse foorumilla esiinnytään nimimerkein, ei täysin anonyymi liittyminen ole mahdollista. Pitääkseen keskustelupalstan asiallisena ALStuttu rekisteröi myös yleiselle foorumille liittyjien henkilötiedot. Mahdollinen epäasiallinen toiminta keskustelufoorumilla johtaa pääsyn eväämiseen joko määräajaksi tai kokonaan. Voit tutustua keskustelufoorumin sääntöihin tästä.Jos omaisesi, läheisesi tai itse olet sairastunut ALS:iin, eli motoneuronitautiin, suosittelemme lämpimästi liittymään ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkilöjäseneksi. Jäsenet pääsevät keskustelemaan omalla keskustelualueellaan, joka on suojattu esim. internetin hakukoneilta. Foorumilla käytävää keskustelua pääsevät lukemaan ainoastaan yhdistyksen jäsenet ja luottamuksellisempikin keskustelu on siten mahdollista.

Tutustu ALS-tutkimuksen tuki ry:n internet-sivuihin saadaksesi lisätietoa yhdistyksemme toiminnasta ja päämääristä!

Jos jäsenyys ja sitä kautta avautuva vertaistukifoorumille pääsy kiinnostaa, suoraan jäseneksi liittymislomakkeelle pääset tästä . Huomaathan, että vertaistukifoorumille pääsy edellyttää henkilöjäsenyyttä. Tukijäsenyys ei avaa pääsyä vertaistukifoorumille, mutta on toki muuten kannatettavaa!

Ylös