ALSTUTTU JAKAA TAAS TUTKIMUSSTIPENDEJÄ

Trulli62

ALStuttu:n jäsen
 
https://alstuttu.org/www/

ALS-tutkimuksen tuki ry jakaa kaikki vuoden aikana saamansa keräysvarat - 20 000 euroa - 2-5 stipendinä perustutkinto- tai jatko-opiskelijalle tai nuorelle tutkijalle.
Tutkimuksen kohteena tulee olla ALS-tauti tai sen hoito. Stipendi voidaan myöntää myös tutkimushankkeen valmistelutyöhön.
Vapaamuotoiset hakemukset (max 1 liuska), liitteenä cv ja julkaisuluettelo sekä tutkimussuunnitelma (max 1 liuska), toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen info@alstuttu.org viimeistään 1.10.2019.
Hakemukset arvioi tieteellisten asiantuntijoiden ja yhdistyksen hallituksen edustajien muodostama raati. Stipendien saajat julkistetaan 6.11.2019.
 

Trulli62

ALStuttu:n jäsen
 
Stipendit/apurahat jaettu: https://alstuttu.org/www/

'ALS-tutkimuksen tuki ry:n hallitus on päättänyt jakaa vuoden (2019) aikana kertyneet lahjoitusvarat seuraaviin tutkimushankkeisiin:

C9ORF72-toistojaksomonistuman mekanismien selvitys ALSissa ja otsalohkodementiassa. Väitöstyö, Itä-Suomen yliopisto. 11 000 €.
C9ORF72-potilaiden prodromaalioireiden selvitystyö rekisteritutkimuksena. Väitöstyö, Helsingin yliopisto. 6 000 €.
Motoneuronitautien neurofysiologisen tutkimustiedon analysointi ja kirjaaminen valtakunnalliseen rekisteriin. Helsingin yliopisto. 3 000 €.

Toivotamme menestystä tutkimushankkeisiin.'

Kaikki rahankeräyksen tuotto on jaettu. Uusi keräyslupa voimassa 1.1.20 alkaen.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös