Harvinaismessut lauantaina 29.2.2020 Musiikkitalossa, Helsingissä

Trulli62

ALStuttu:n jäsen
 
https://harvinaiset.fi/ajankohtaist...auksien-paiva-2020/harvinaismessut-29-2-2020/


Harvinaiset-verkosto järjestää kaikille avoimet Harvinaismessut lauantaina 29.2.2020 Musiikkitalossa, Helsingissä. Ohjelmassa on asiantuntijaseminaari, tietoiskuja harvinaiskentän ajankohtaisista aiheista sekä yhdistysten harvinaistoiminnan esittelyä. Tapahtuman tavoitteena on koota kaikki harvinaisasioista kiinnostuneet saman katon alle tapaamaan toisiaan ja tutustumaan harvinaisteemoihin ja -toimijoihin.

Harvinaismessut valtaavat Musiikkitalon 29.2.2020
Harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma levittäytyy Musiikkitalon katutasokerroksen aulaan ja ylemmän kerroksen lämpiöaulaan klo 10-16. Messualueella on runsaasti harvinaistoimijoiden esittelypisteitä sekä järjestöjen toiminnallisia pisteitä. Tietoiskulavalla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Aamupäivällä pidetään asiantuntijaseminaari, jota voi seurata myös verkon välityksellä.
Asiantuntijaseminaarissa harvinaistietoa monesta näkökulmasta
Seminaari pidetään klo 10.15 – 12.15 Terassilämpiössä (4. krs), johon mahtuu noin 70 henkilöä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Seminaari välitetään suorana verkkoon, etäkommentointiin on mahdollisuus viestiseinän välityksellä. Verkkolähetyksen linkki julkaistaan viikolla 9. Seminaarista tehdään lisäksi tallenne, joka on myöhemmin katsottavissa harvinaiset.fi-sivulla. Tutustu seminaarin ohjelmaan.
Harvinaismessut – koko perheen hyvän mielen tapahtuma
Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla ihan omaa ohjelmaa. Sairaalaklovnit seikkailevat Harvinaismessuilla lasten ilona koko päivän, ja sambakoulu Império do Papagaio opastaa kaikkia kiinnostuneita sambatanssin saloihin klo 12.30 – 14.30. Lisäksi messualueella on erilaisia askartelupisteitä ja muuta mukavaa tekemistä. Iltapäivällä on kokonaista kolme esitystä Leipäteatterin lastennäytelmästä ”Maukun ja Vipinän synttäriyllätys”. Katso tarkemmat tiedot lastennäytelmästä.
Harvinaistietoa näyttelypisteillä ja tietoiskuissa
Harvinaisyhdistysten ja järjestöjen toimintaan pääsee tutustumaan messualueella yli 50 näyttelypisteellä. Tietoiskut (á 5 min.) pidetään klo 11 – 15 erillisellä tietoiskulavalla, jossa on suuri näyttö ja äänentoistojärjestelmä. Tietoiskuohjelma julkaistaan viikolla 8.
Auta kiinnostuneita löytämään messuille!
Harvinaismessut on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jonne voi tulla käymään itselle sopivana ajankohtana. Jaa tietoa ja kutsu kaikki ystävät ja tutut mukaan.
Seuraa somekanaviamme ja jaa päivityksiämme
Jaa tietoa tapahtumasta omissa kanavissasi
Vie messujen mainos koulun, työpaikan, kirjaston, terveysaseman tai vaikka kaupan ilmoitustaululle
Kerro messuista kaikille tutuille ja kutsu kaikki mukaan!
Harvinaisten sairauksien päivän tapahtumia myös muualla
Messujen lisäksi järjestetään alueellisia tapahtumia yhteistyössä yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköiden ja potilasjärjestöjen sekä harvinaisyhdistysten kanssa. Muita harvinaisten sairauksien päivän tapahtumia on koottu myös tapahtumakalenteriin.
Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!
 
Ylös