1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Hyvinkään ALS-vertaisryhmä sairastuneille ja läheisille

Viestiketju osiossa 'Yleinen ALS-keskustelu' , aloittaja Leevi, 24.7.2019.

 1. Leevi

  Leevi ALStuttu:n jäsen

  http://www.uly.fi/tapahtumakalenteri/hyvinkaan-als-vertaisryhma-sairastuneille-ja-laheisille/

  Osallistujilta hyvää palautetta saanut ALS ja elämä -hankkeen vertaisryhmätoiminta saa jatkoa Hyvinkäällä syksyllä 2019. Ryhmä kokoontuu Hyvinkään sairaalan Sopessa elokuusta joulukuuhun aina kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin. Ryhmään ovat tervetulleita sekä aiemmat, että uudet osallistujat, niin sairastavat kuin läheisetkin. Ryhmään on mahdollista osallistua myös avustajan kanssa. Ryhmä on avoin eli voit liittyä mukaan silloin kun sinulle sopii. Voit osallistua kaikkina kertoina tai vain osaan tapaamisista. Löydät ryhmän lisätiedot tästä linkistä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  Kokoonnumme kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin klo 17:00 –19:00 seuraavasti: ma 26.8., ma 23.9., ma 21.10., ma 18.11.ja ma 16.12.

  Voit osallistua niille ryhmäkerroille, jotka sinulle sopivat. Ryhmään voi tulla ”uutena” myös kesken vuotta. Ryhmässäjaammesairauteen liittyviätunteita, ajatuksiaja kokemuksia turvallisessa ilmapiirissä. Toiveiden mukaan voimme järjestää myös asiantuntija-alustuksia tai ottaa käsittelyyn ryhmäläisten toivomia teemoja. Ryhmä kokoontuu Hyvinkään sairaalassa (os. Sairaalankatu 1), potilasoppimiskeskus Sopen tiloissa (A-rakennus, kahvion vieressä). Ryhmää ohjaavat Olli Rauhala Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskuksesta ja Kaisu Lähteenmäki ALS ja elämä -hankkeestayhdessä paikallisen ohjaajan kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.7.2019
  toomas tykkää tästä.

Jaa tämä sivu