1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Influenssarokote

Viestiketju osiossa 'Yleinen ALS-keskustelu' , aloittaja Satu, 29.10.2015.

 1. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Taas on se aika vuodesta ku kannattaa suojata itsensä ja lähipiiri influenssalta. Muistakaa, että me alssilaiset kuulutaan riskiryhmään ja näin ollen saadaan rokote ilmaiseksi omalta terveysasemalta. Myös alssia sairastavan lähipiiri on oikeutettuja saamaan rokotteen ilmaiseksi. Itse sain rokotteen tänään, kuten myös lapseni ja avustajani.

  https://www.thl.fi/fi/web/rokottami...kote/sairautensa-vuoksi-riskiryhmaan-kuuluvat
   
  Tero N tykkää tästä.
 2. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Ja nyt on tämän hetki taas... itse sain piikin tänään :)
   
 3. icebear

  icebear ALStuttu:n jäsen

  Ja minä taas sain lensun. :(
   
 4. Tero N

  Tero N ALStuttu:n jäsen

  Koitahan olla pelikunnossa Sunnuntaki ehtoolla :thumbsup:.
   
 5. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Influenssarokotteen aika taas! Itse kävin piikillä eilen :thumbsup:
   
 6. H2O

  H2O Yleinen foorumi

  Helsingissä eivät terveyskeskukset hoida rokotusta tänä vuonna, vaan saamani tiedon mukaan rokotukset hoidetaan 6.-10.11. neljässä kaupungin eri puolilla sijaitsevassa pisteessä. Hakemattakin tuli mieleen, että jonot ovat varmasti pitkät ja riittääkö aika ja paikat kaikkien tarvitsevien rokottamiseen.
   
 7. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

  no onpa huono uutinen-täytyy yrittää soittaa vaan oma aika terveydenhoitajalle 13.11 jälkeen, on tuo muuten sähkärissä ajellessa piinaava vaihtoehto... tuntitolkulla voi tula jonotusta noissa palvelutaloissa. Ehkä pitävät kahviot auki...
   
 8. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Jaahas se alkais tämän aika taas lähestyä :rolleyes:
   
 9. H2O

  H2O Yleinen foorumi

  Joo mielessä on jo pyörinyt tämä. Epäilyistäni huolimatta homma toimi viime vuonna Kampin pisteessä nopeasti ja sujuvasti. Siitä propsit järjestävälle taholle. Mites oletteko saaneet myös avustajillenne rokotukset tätä kautta, perusteena tuo päivittäinen kanssakäyminen?
   
 10. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Meillä ilmaisen rokotteen on saanut mies ja lapset, avustaja ja lähimmät omaiset mm.sisko. Kukaan ei ole kyseenalaistanut asiaa terv.keskuksessa tai oikeastaan edes kysynyt perustelua maksuttomuudelle.. näin siis Kaarinassa ja Turussa toiminut.
   
  Trulli62 tykkää tästä.
 11. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

  Samoin meillä Helsingissä on saatu kuka vaan läheisistä avustajien jne. Minusta ei keneltäkään ole edes kysytty miksi kun näissä massarokotuksissa on käyneet.
   
  Satu tykkää tästä.
 12. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

 13. rikuhu

  rikuhu ALStuttu:n jäsen

  Saimme myös rokotteen. Olemme suositelleet avustajille rokotuksen ottamista, mutta mielestämme emme voi pakottaa ja on jokaisen henkilökohtainen asia vaikka kotisairaala ja avustajakeskus olivat ehdottomasti sitä mieltä, että jokaisen meillä työskentelevän on se otettava. Viruksenhan voi tartuttaa myös, vaikka rokotteen olisi ottanut. Aika kyseenalaista myös rokottamattoman avustajan venttiilimaskin käyttö työvuoroissa. Onko vastaavasta kokemuksia?
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2018
 14. Annie

  Annie ALStuttu:n jäsen

  Olemme täällä Kainuussa myös saaneet rokotteen koko lähipiirille; perheen jäsenille ja avustajille. Th kävi rokottamassa minut ja työvuorossa olleen avustajan kotona. Huippupalvelua. Nykyiset avustajani ovat olleet myötämielisiä rokotteen suhteen, mutta aikoinaan yksi avustajani kieltäytyi siitä. En viitsinyt alkaa riitelemään enkä pakottamaan. Niillä mentiin, vaan onneksi influenssat ovat kiertäneet meidät.
   
  rikuhu tykkää tästä.
 15. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Se ois syksy taas :)
   
  Trulli62 tykkää tästä.
 16. Tero Viilto

  Tero Viilto ALStuttu:n jäsen  

  Tämä saatta kuulostaa hiukan hassuslta, mutta influessa on kirtänyt minut sitten vuoden 1956. En ole ottanut aikaisempina vuosina rokotuksia sitä vastaan. Tuntuu jotenkin hölmöltä rokottaa, kun ei juurikaan ole altis sairastumaan. Ehkä kuitenkin otan.
   
 17. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Kova tauti meille jos sattuu kohdalle osumaan....
   
 18. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

 19. Satu

  Satu ALStuttu:n jäsen  

  Minä olen nyt ainakin kuukauden rokotteen otto kiellossa viime viikkoisen keuhkokuumeen takia :confused:
   
 20. Carmen

  Carmen Yleinen foorumi

  Hei! Itse otin noin kuukausi sitten influenssa rokotteen ja viime perjantaina otin pneumokokki rokotteen. Yksi yö tuli noin kuukausi sitten vietettyä akuutti osastolla, kun flunssa pahensi liman tuotantoa ja valui nieluun ; henki ei yöllä kulkenut kuin nukkumalla istuen. Unet jäi vähiin ja töissä olin aika poikki. Sain antibiootin ja sairaslomaa, niin olo koheni.
   
  karoliinak tykkää tästä.

Jaa tämä sivu