Käyttäjäoikeudet foorumeilla

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
ALStuttu -foorumeilla on useita erilaisia käyttäjätasoja, jotka mahdollistavat erilaisia asioita ja pääsyn eri paikkoihin.

Rekisteröitymätön (tai rekisteröitynyt, mutta ei sisäänkirjautunut) käyttäjä on kaikkein heikoimmilla oikeuksilla liikenteessä. Joidenkin asioiden katselu onnistuu, toisten ei. Kokeilemalla selviää, mikä on mahdollista. Rekisteröitymällä foorumin käyttäjäksi saa oikeuksia lisää.

Rekisteröitynyt foorumikäyttäjä saa oikeuden yleisille ALS-aiheisille foorumeille ja pystyy mm. lataamaan itselleen aineistoja, mutta ei voi tuottaa niitä. Hän ei pysty kirjoittamaan ALS-tutkimusaiheiselle foorumille. ALStuttu:n vertaistukifoorumi ei näy.

Lisäoikeuksia pyytämällä rekisteröitynyt foorumikäyttäjä saa oikeudet myös kirjoittaa ALS-tutkimusaiheisella foorumilla. Hän pystyy mm. myös tuottamaan aineistoja. ALStuttu:n vertaistukifoorumi ei näy.

ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkilöjäsenellä on kaikki edellä mainitut oikeudet ja lisääkin, mm. hän pääsee ALS-vertaistukifoorumille ja saa kirjoittaa siellä täysivaltaisena toimijana.
 
Ylös