Vaikuta harvinaisena -koulutuskiertue käynnistyy Helsingistä 7.2.2020

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Tiedoksi kaikille kiinnostuneille oheinen viesti:


Hei
Harvinaisten sairauksien kansallisen ohjelman 2019-2023 yksi keskeinen tavoite on vahvistaa harvinaissairaiden osallisuutta. Asiakasosallisuus on täällä HUSissakin ollut kovassa nosteessa ja nyt olemme mm. laajentamassa asiakasraati- ja kokemusasiantuntijatoimintaa huomioiden entistä paremmin harvinaissairaudet.

Asiakasosallisuuden vahvistamiseen ja kehittämiseen tarvitaan tietoa, taitoa ja halua niin ammattilaisilta kuin asiakkailtakin. Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö järjestää koulutuskiertueen, joka keskittyy asiakasosallisuuteen. Tavoitteena on lisätä harvinaissairaiden valmiuksia vaikuttaa omiin palveluihinsa ja hoitoonsa sekä parantaa mahdollisuuksia toimia erilaisissa käyttäjänäkökulmaa hyödyntävissä kehittämistyöryhmissä.

Helsingin Vaikuta harvinaisena -tilaisuus järjestetään perjantaina 7.2.2020 klo 10 alkaen Allergiatalossa (Paciuksenkatu 19).

Tilaisuus on maksuton ja sisältää lounaan & kahvit.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Helsingin tilaisuuteen 2.2. mennessä Invalidiliiton sivustolta >> https://www.invalidiliitto.fi/tapahtumat/vaikuta-harvinaisena-kiertue-helsingissa
Tilaisuuden mainokset, joita myös voi vapaasti levittää, löytyvät myös Invalidiliiton Instagrammista ja Facebookista.

Toivottavasti nähdään 7.2 Allergiatalossa!

Yt. Paula

Paula Juvonen
Sairaanhoitaja YAMK
HUS, Harvinaissairauksien yksikkö
PL 281, 00029 HUS (Stenbäckinkatu 11)
050 436 9648
 

Liitetiedostot

  • Vaikuta harvinaisena.pdf
    132.2 KB · Lukukerrat: 113
Ylös