Dave Johnsonin Proletariat Protocol: suomennos

rmattila

Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Päivitetty viimeksi viisitoista El Paso TX aikaa, 03 elokuu 2014.Työ on meneillään, jatkoa seuraa.

HUOMAUTUS: Jos sinulla on vaikeuksia tämän asiakirjan tulostamisessa, kokeile seuraavia:
1. Klikkaa "lainausta".Tämä avaa asiakirjan teksti-ikkunaan.
2. Käyttämällä Valitse-toimintoa (miten sitten tietokoneesi tekeekin sen, minun tekee sen painamalla Shift ja nuoli alas), valitse koko asiakirja, tai ne osat, jotka haluat tulostaa.Valittu teksti todennäköisesti näkyy sinisellä taustalla sen merkiksi, että se on valittu.
3. Kopioi valittu teksti leikepöydälle näppäimillä Ctrl ja C.
4. Teksti on nyt leikepöydällä..Avaa tiedosto sopivassa ohjelmassa (jopa esim. sähköpostissa), siirrä kursori kohtaan, josta haluat tekstin alkavan ja paina näppäimiä Ctrl ja V. Tämä kopioi tekstin leikepöydältä uuteen tiedostoosi.
5. Kun se on nyt "kipattu" uuteen tiedostoon, se näkyy todennäköisesti raakatekstinä.Ohjelmassa, jota käytät, saattaa olla ominaisuus, jolla se voi muuntaa HTML-koodatun tekstin myös näyttämään HTML:ltä. Jos et voi muuntaa sitä tekstiversiosta HTML:ksi, se on edelleen luettavissa, vain hieman tukossa sisältäen HTML-muotoilukoodeja muun tekstin joukossa.
6. Tulosta tämä luomasi uusi tiedosto.The PROLETARIAT PROTOCOL

Protokolla (tässä yhteydessä) on lääketieteellisen hoidon menettelytapa.ALS:in hoitamiseksi on ehdotettu monenlaisia menettelytapoja ja joistakin on ollut hyötyä joillekin potilaille. Näistä on kirjoitettu luotettavia raportteja.Tämä on ALS Therapy Development Instituten "ALS-tutkimus & hoidot"-foorumi: siksi emme usko "parantamattomaan/hoitokelvottomaan".ALS on hoidettavissa, ja kysymys onkin selvittää, mitkä hoidot todennäköisimmin tuottavat hyötyä.

Raportoiduissa hoidollisista onnistumisista useimmat ovat tulleet potilailta, jotka ovat tienneet, miten tehdä lääketieteellistä tutkimusta ja joilla on ollut käytettävissään rahaa oman tutkimuksensa tekemiseksi.Oma tarinani on sellainen.Valitettavasti keskimääräinen ALS-potilas ei osaa tehdä lääketieteellistä tutkimusta ja hänellä ei ole paljon rahaa käytettäväksi hoitokokeiluihin.(Vakuutus ei maksa ALS-hoitoja, niihin otetaan taskusta käteistä.)Lisäksi keskimääräisellä ALS-potilaalla ei ole lääkäriä, joka tietäisi mitään ALS-hoidoista; tai vaikka tietäisikin, ei käytä tätä tietoa auttaakseen potilasta.

Proletariat Protocol on suunnattu äskettäin diagnostisoiduille potilaille Yhdysvalloissa. Heille, jotka yrittävät käynnistää hoitomenetelmän niin nopeasti kuin mahdollista käyttämättä suuria määriä rahaa tai tarvitsematta lääkäriltään apua.Proletariat protocol on minun (Dave Johnson) versioni. .......Muita "ALS-Yodia" (Yoda=kuvitteelinen Star-Wars-hahmo, suom. huom.) kehotetaan julkaisemaan omia versioitaan, pitäen mielessä, mitä "Proletariat Protocol" on ja mitä se ei ole.Köyhän miehen menetelmät eivät korvaa muita menetelmiä, jotka pohjautuvat muihin perusteisiin tai kohdistuvat tiettyyn yksittäiseen huolenaiheeseen.

Virallinen toteamus: Tämä ei ole "ammattimainen lääketieteellinen ohje ",niitä varten on olemassa oma neurologisi.(Toivotan onnea hänen kanssaan!)Näitä lausuntoja ei ole arvioinut FDA. Tarkoitettu vain yleiseksi informaatioksi.Tarjous raukeaa jos verotettu tai kielletty.Voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Omat kokemuksesi saattavat olla erilaisia.


MIKÄ ON "ALS"? Jos olet saanut diagnoosin "ALS", sinulla on amyotrofia, mutta kukaan ei tiedä, onko sinulla lateraaliskleroosi.Ja sinulla on ylempien liikehermosolujen sairaus vaikka lyhenne "ALS" ei tarkoita sitä.Kun luet tai kuulet termin "ALS", on parasta henkisesti korvata se kansainvälisellä ilmaisulla "Motor Neuron Disease" eli liikehermosairaus, joka on enemmän tieteellinen ja joka myös hienovaraisesti myöntää, että viittaamme oireyhtymään yksittäisen sairauden sijasta.Diagnoosi ei tee oletuksia havaitun taudin tilan syistä tai biologisista prosesseista, jotka ovat sen taustalla.Kuten on käynyt ilmi, MND:tä leimaa kliinisten merkkien ja oireiden monimuotoisuus, syiden monimuotoisuus, biologisten prosessien monimuotoisuus sekä niiden tuloksien monimuotoisuus.Mikä ei ole monimuotoista on neurologien ehdottama terapeuttinen tapa: "Pahoittelut, Merckin myyntimies kävi juuri täällä tunti sitten, eikä heillä vieläkään ollut mitään.Olisitteko kiinnostunut kliinisestä tutkimuksesta?"

Äskettäin diagnosoituna ALS potilaana et luultavasti tiedä, mikä aiheutti ALS-tautisi. ALSin genetiikan ja sairauden merkkiaineiden löytämisen alalla on edistytty, mutta siitä mitä tiedemiehet voivat tehdä 5 vuoden päästä ei ole apua sinulle tänään.Kun kyse on ALSin hoidosta, olet omillasi.Pahoittelut, mutta se on nykyinen asioiden tila.ALSin hoito on tee-se-itse-projekti.Onneksi, kun kyse on tee-se-itse ALS-hoidosta, tämä foorumi (ALSTDI:n foorumi, www.als.net ; suom. huom.) on paras paikka koko maapallolla.Kun sanon "paras", tarkoitan että mikään muu ei yllä edes toiseksi.Tämä on paikka missä tapahtuu.

* * * * * * * * *

Joten, kuinka hyvä Proletariat Protocol on verrattuna mihinkään muuhun?Helvatin hyvä kysymys, johon ei valitettavasti ole suoraa vastausta.Tässä on minun paras yritykseni selättää se.

1. Aloitetaan siitä, mitä menetelmä on ja ei ole.Se on cocktail-lähestymistapa, joka perustuu helposti saataviin halpoihin ainesosiin.Se on melko yleinen, ei tee paljon eroa eri ALS tyyppien kesken. Siinä ei käsitellä kysymyksiä aineenvaihdunnasta tai lihasten kuihtumisesta, jotka ansaitsevat oman lisämenetelmänsä, oletettavasti ketogeenisen ruokavalion.Ja koska se ei sisällä mitään tietoisesti suunnattua hoitostrategiaa geneettisille glia / astrosyyttihäiriöille, Proletariat Protocol ei todennäköisesti auta kovin paljon potilaita, joilla on tällaisia geneettisiä virheitä (esimerkiksi FALS mSOD1).

2. Pahoittelen pessimismiäni.Toisaalta: useimmat potilaat, jotka ovat uskottavasti raportoineet merkittävistä terapeuttisista hyödyistä, ovat käyttäneet yleisperiaatteeltaan vastaavia menetelmiä.Cocktail-hoitoja käyttävien satunnaisten menestysten historia on Proletariat Protocolin kehittämisen taustalla.

3. Mikä tekee tästä menetelmästä erilaisen kuin kaikki muut, on että tämä on kehitetty näkyvästi täällä ALSTDI Research & Treatments Foorumissa, maailman älykkäimpien ALS-tutkijoiden kritiikin allaVaikka Dave J. on hankkeen varsinainen tekijä, se on ollut ja on edelleen hanke, johon ALS-potilaat ja tutkimusyhteisö osallistuvat.Se on saanut vertaisarviointia.

4. Proletariat Protocolia eivät säätele kaupalliset näkökohdat.En myy mitään ALSiin liittyviä tuotteita tai yritä saada työtä biotekniikan yrityksestä.Tästä huolimatta, Life Extension Foundation oli varhainen edelläkävijä tee-se-itse ALS-cocktail-hoitojen alalla, ja olen yrittänyt vetää heitä takaisin siihen.Valitettavasti, toistaiseksi kutsuni ei ole saanut mitään vastausta.


**** Proletariat Protocol, Dave J:n versio ****

PERUSPERIAATTEET

Menetelmän osat käsittävät kolme pääryhmää:

1. Elämäntapasuositukset ja -kiellot.

2. "Pillerit" (itse asiassa enimmäkseen kapselit), jotka voivat tuoda välitöntä parannusta oireisiin.Useimmat näistä voivat myös hidastaa sairauden etenemistä, mutta niiden potentiaali tuottaa välittömiä tuloksia tekee niistä erityisen kiinnostavia.

3. "Pillerit", joiden tarkoituksena on hidastaa taudin etenemistä.Kestää luultavasti viikkoja tai kuukausia (nyrkkisääntö: 3 kk) tietää, auttavatko ne, ja koska otat kasan niitä, et tiedä, mitkä pillerit todella auttavat ja mitkä ovat rahan haaskausta.

Pitkä lista asioita, joita olisi voitu sisällyttää osina menetelmään, on karsittu muutamaan seuraavien syiden mukaisesti.

1. Sen on oltava halpa ja saatavilla Yhdysvalloissa ilman lääkärin apua.(Tämä on perusedellytys mukaan pääsemiselle.)

2. On oltava selvä tieteellinen perustelu sen todennäköiselle hyödyllisyydelle.

3. Sen on oltava lähes riskitön kunnon huononemisen suhteen.

4. Olen tukeutunut voimakkaasti luotettaviin tehokkuusilmoituksiin tälle foorumille kirjoittavilta henkilöiltä.Minulle yksi uskottava raportti tehokkuudesta on arvokkaampi kuin sata PubMed-julkaisua.Paljon PubMedissa on täyttä roskaa, ja jopa raportoituihin kliinisten kokeiden tuloksiin tulisi kohdistaa armoton kritiikki.(Täällä olemme hyviä siinä.)

5. Terapeuttiset aineet (yleensä "pillereitä"), jotka voivat tuottaa välittömästi (muutamassa tunnissa tai useiden päivien aikana) oireiden paranemista, ovat parempia kuin ne joista puuttuvat tällaiset mahdollisuudet.Voit selvittää nopeasti, mikä todella toimii sinulle ja mikä ei.

6. Terapeuttisilla aineilla, joita ei ole suunnattu erityisesti oireiden parannukseen vaan pikemminkin hidastamaan sairauden etenemistä, pitäisi olla melko vankka perusta tieteellisessä kirjallisuudessa. "Vankka perusta" tässä yhteydessä ei välttämättä tarkoita pitkää historiaa tai valtavaa määrää julkaisuja, siinä on kyse enemmänkin lähtökohdan laadusta.

7. Paljon, mitä luulemme tietävämme ALSin biologiasta, tulee yhdelle hiirimallille - 93a - tehdystä tutkimuksesta.ALS on useita eri sairauksia, ja kukaan, joka tätä lukee, ei ole hiiri.Silti pidän korkealaatuista hiiritutkimusta parempana kuin koemaljassa tehtyä, ja väitteitä hiiren elinajan pidentämisestä yli 15 päivällä oireiden alkamisen jälkeen vakavan huomion arvoisina.

8. On runsaasti todisteita sekä ihmisillä että eläinmalleissa, että ALS-tautiprosessi on tyypillisesti "hermoja rappeuttava liikesarja".Biologiset prosessit ennen oireiden alkamista ovat homeostaattisia (pitävät asiat tasapainossa, vaikka jotain voi olla pielessä), kun taas oireiden alkamisen jälkeen elimistön yritys säilyttää asiat tasapainossa on epäonnistunut ja sen yritys siivota syntynyt sotku päätyy tahattomasti aiheuttamaan lisää vahinkoa liikehermoille.Siksi terapeuttisen menetelmän, ollakseen mahdollisimman tehokkaita, on puututtava monenlaisia prosesseihin pysäyttääkseen hermoja rappeuttavan liikesarjan ja päästääkseen elimistön toipumaan homeostaasiin.Käytännössä tämä tarkoittaa, että tehokas menetelmä koostuu pinosta eri osia: ei ole todennäköistä, että joku yksittäinen "pilleri" riittäisi ongelman korjaamiseksi.

Elämäntapaohjeet

Liiku niin kuin vain pystyt, mutta älä kovaan väsymykseen asti. http://blogs.als.net/post/Exercise-does-a-body-good-But-what-about-pALS.aspx
Kohtuullinen liikunta auttaa pitämään elimistön korjausprosessit aktiivisina.Mutta ALS-potilaalle maitohapoille rasittaminen merkitsee menemistä tilaan, jota elimistö on menettänyt kyvyn kompensoida. .......Yleisin yksittäinen ALS-tulokkaiden lausahdus on "vuosi sitten juoksin maratoneja, ja nyt en voi kävellä ilman kainalosauvoja, mitä tapahtui?" Sitä harvemmin kuulee sydänkohtaus- tai keuhkosyöpäpotilailta.ALS on erilainen kuin yleisimmät sohvaperunoiden rappeuttavat sairaudet.

Nuku runsaasti.Selvitäksesi hengissä ALSista kehon korjausmekanismien on pystyttävä toimimaan, ja useimmat korjaukset tapahtuvat unen aikana. http://ens-newswire.com/2013/10/18/brain-cleans-itself-of-toxins-during-sleep/

Jos sinulla on paljon stressiä ja tapa päästä siitä eroon, tee se.Pitkäaikainen stressi heikentää kehon kykyä korjata itsensä.

Vitamiinin A (mukaan lukien retinoidit) lisäravinnekäytön suhteen on ristiriitaista tietoa.Luonnollisen ravinnon karoteenipitoisuudet eivät ole ongelma.

Älä käytä kuparia sisältäviä ravinnelisiä, ja vältä runsaasti kuparia sisältäviä elintarvikkeita, kuten äyriäisiä.Älä käytä kuparisia tai messinkisiä astioita.(Lisää tästä aiheesta myöhemmin.)

Älä käytä rautaa sisältäviä ravinnelisiä, ellei lääkäri ole määrännyt niitä anemian hoitoon.

Älä käytä "pillereitä", joiden ilmoitetaan lisäävän SOD1-proteiinin määrää.Koska normaali SOD-1 voi sporadisessa ALSissa muuttua väärin laskostuneeksi (ja siksi myrkylliseksi), tällaiset lisäravinteet todennäköisesti tekevät sairauden pahemmaksi.

Älä villiinny antioksidanttiravinnelisien kanssa, valitse antioksidantit huolellisesti.Monet potilaat ovat yrittäneet tulvittaa kehonsa kaikenlaisilla antioksidanteilla (epätoivosta, kun eivät tiedä mitä muutakaan tehdä), ja sillä lähestymistavalla on surkea menestyshistoria.On teoreettisia syitä uskoa, että antioksidanttien ottamisen liioittelu voi jopa heittää kehon kyvyn hallita hapetusta raiteiltaan ja näin kiihdyttää taudin etenemistä.Varmista kuitenkin, että saat riittävästi C-vitamiinia.

Älä juo aspartaamilla makeutettuja virvoitusjuomia.Useimpien elimistöt ovat tarpeeksi vahvoja käsittelemään tätä hermomyrkkyä, mutta sinun ei kenties ole. http://www.als.net/forum/yaf_postsm387065_Glutamate-esp-biological-regulation-thereof.aspx#387065

Älä syö ruokia, joissa on runsaasti glutamaatti-arominvahventeita kuten MSG, soijakastike, hydrolysoitu kasviproteiini, hiivauute, tai kypsytetyt juustot, kuten parmesaani.Useimpien elimistöt ovat tarpeeksi vahvoja käsittelemään äkillistä glutamaatin yliannostusta, mutta sinun ei ehkä ole.
http://www.als.net/forum/yaf_postsm387065_Glutamate-esp-biological-regulation-thereof.aspx#387065

Vältä alumiiniyhdisteitä.Tämä tarkoittaa alumiinipohjaisia antiperspirantteja, alunaa suolakurkkujen lisäaineena, alumiini-antasideja, ja alumiinista valmistettuja keittiövälineit, joissa ruoka joutuu kosketuksiin alumiinipinnan kanssa.

Jos käytät statiinilääkitystä, keskeytä se tai täydennä runsaalla CoQ10:llä (Ubikinoni).Jos lääkäri vastustaa mielipidettäsi, totea, että ALS-potilaat eivät kuole sydänkohtauksiin. Haluat korkeaa kolesterolia suojelemaan sitä, mitä on jäljellä hermostostasi.Siitä pitäisi syntyä mielenkiintoinen keskustelu .........Sinun täytyy selvittää NYT, mitä lääkärisi tietää ja ei tiedä, ja mitkä keskustelut ovat ja eivät ole mahdollisia.ALSin hoito on tee se itse -projekti, eikä kysymys ole kuka voi tehdä sen sinulle, vaan kuka voi antaa hyödyllistä tukea tällä hyvin henkilökohtaisella matkalla.

Jos otat fytosteroli-ravintolisiä (etenkin sahapalmu; saw palmetto), lopeta sen käyttö.Beta-sitosterolilla on tiettyjä terveyshyötyjä, mutta ajan mittaan se vaarantaa aivojen terveyttä korvaamalla kolesterolia.

Mitä tahansa teetkin tai et tee, perehdy ensin siihen riittävästi, että vähintään tiedät, mistä on kysymys ja omaat jonkinlaisen käsityksen siitä, miten se toimii.Sinusta ei tarvitse tulla aiheen asiantuntijaa, mutta et halua napsia pillereitä tietämättä edes, mitä ne ovat.Wikipedia on yleensä paras paikka aloittaa. Lähes jokaisessa tapauksessa löytyy paljon tietoa myös täällä (ALSTDI:n keskustelufoorumi, suom. huom), mutta viestien läpi käyminen voi olla aikaa vievää ja työlästä.

Varoitus koskien rilutsolia (RILUTEK)


Laboratoriokokeiden ottaminen erilaisilla menetelmillä tukee tätä perusperiaatetta ja laajentaa sen sporadiseen ihmis-ALSiin.Asia on nyt jo hyvin tiedossa ALS-tiedeyhteisössä, mutta unohtuu helposti epäintuitiivisuutensa takia.

Useimmat ALSiin ehdotetut hoitotoimenpiteet keskittyvät auttamaan hermosoluja selviämään niihin kohdistuvasta hyökkäyksestä.Muutama hoitotoimenpide (yleensä "tulehdus"-luokassa) pyrkii vähentämään hyökkäyksen voimaa tai poistamaan sen.Proletariat Protocol sisältää kummankintyyppisiä toimenpiteitä.

Menetelmän pohjana on "neurodegeneratiivisen kaskadin" teoria, jonka perusajatus on, että vaurioituneet hermosolut vapauttavat tulehdusta ylläpitäviä proteiineja, ns. proinflammatorisia sytokiineja."Neurodegeneratiivisen kaskadin" teoria ei ota kantaa siihen, miksi hyökkäys alkujaan käynnistyi.

Vaikuttaa siltä, että ainakin jos kyseessä on SOD1 FALS, hyökkäys etenee astrosyyteissä olevan perusvirheen vuoksi, ilman riippuvuutta vaurioituneiden hermosolujen vapauttamista proinflammatorisista sytokiineista.Siksi Proletariat Protocolin kaltainen menetelmä ei voi pysäyttää sairautta, saati sitten mahdollistaa elpymistä, SOD1 sALS -potilaassa, vaikka voikin jonkin verran pidentää elinaikaa.Tämä ei ole yksinomaan Proletariat Protocolin ongelma: se kuvastaa yleisesti G93A-hiirimallin soveltumattomuutta sporadisen ihmis-ALSin hoitomuotojen testaamiseen.

Ongelma ei rajoitu SOD1 fALSiin: se koskee mitä tahansa ALS-muotoa, jonka käynnistää ja jota ylläpitää astrosyyteissä oleva perustavanlaatuinen geneettinen virhe.

Vien tämän päättelyn hieman pidemmälle.ALS ei ole "sairaus", se on kokoelma monia eri sairauksia; asia, joka on helpompi mieltää korvaamalla harhaanjohtava lyhenne "ALS" kuvaavammalla "liikehermosairaudella".On uskottavia kertomuksia eriasteisista hoidollisista menestyksistä, enimmäkseen cocktail-lähestymistavoilla, joilla on paljon yhteistä Proletariat Protocolin kanssa.Ja myös raportteja, joissa todetaan, ettei ole saatu havaittavaa menestystä.Osa tästä tulosten vaihtelusta johtuu tietenkin siitä, että jokainen itsehoitaja tekee cocktailinsa eri tavoin, mutta osan täytyy johtua siitä vaihtelusta, mikä sairaus eri potilaissa vaikuttaa.Ja potilas harvoin tietää, mistä sairaudesta tarkkaan ottaen on kyse, paitsi että kyseessä on jokin hämärä "ALS-juttu".

On ollut muutamia raportteja selvästä menestyksestä monoterapioilla: nimimerkki joelC (IV-glutationi) ja (muistaakseni) eläinmalli, jossa käytettiin kuparikelaattoria ja toinen, jossa käytettiin pienimolekyylistä antioksidanttia.Eläinmallit eivät kuvaa sporadista ALSia (se ei ole edes mahdollista eläinmalleilla), ne ovat yleensä mutantti-SOD1-malleja.

Jossain vaiheessa olen lukenut väitetystä tehokkaasta "vaihtoehtoisesta" aivokasvainten hoitomenetelmästä, mutta en juuri kiinnittänyt siihen huomiota, koska en uskonut sen olevan suoraan sovellettavissa ALSiin. Nimimerkki Nemesiksen kirjoitus on muuttanut näkökulmaani.

Koska tämä päättelyketju on niin tärkeä hoitomenetelmien kannalta, postaan jonkun version siitä muutamaan muuhunkin viestiketjuun.

Dave Johnsonin sairauskertomus

Minlta kysytään toisinaan henkilökohtaista sairauskertomustani.Sen sijaan että kertoisin sitä yhä uudelleen, liitän yhteenvedon tähän, mistä se on helposti löydettävissä.

Ensimmäiset oireet vuoden 2005 alussa, sekä ylempien että alempien hermojen oireita, nopea eteneminen, ei bulbaarioireita.Tarvitsin yleensä kainalosauvoja liikkumiseen.Oma diagnoosi loppukeväällä, neurologin vahvistus kesällä ja toisen neurologin varmistus lokakuussa.Lievää hengityksen vajaatoimintaa elokuusta lokakuuhun.

Olin tutkinut hoitomenetelmiä, ja aloitin pääpiirteiltään Proletariat Protocolia vastaavan menetelmän käytön elokuussa.Siinä vaiheessa en tiennyt ketään muuta vastaavan menetelmän käyttäjää, ja suoraan sanottuna odotukseni olivat alhaalla.Syksyn aikana oireet vaihtelivat suuresti, mutta pahimmat päivät eivät olleet sen huonompia, mitä ne olivat olleet aiemmin, ja hyvinä päivinä päätin olla käyttämättä kainalosauvoja, jollei ollut pakko.Marraskuuhun mennessä hengityksen vajaatoiminta (pallean toimintahäiriöt) oli hävinnyt.Joulukuussa pärjäsin enimmäkseen ilman kainalosauvoja.

Aloitin tammikuun 2006 kainalosauvat kaapissa.Talven ja kevään mittaan opin uudelleen juoksemaan ja potkimaan (piti oikeasti opetella uudestaan, ei vain kasvattaa voimaa; samalla tavoin kuin halvauspotilaat kuvailevat joutuneensa tekemään) ja alkukesään mennessä olin melkein kokonaan ennallani.Seuraavina vuosina retkeilin tilaisuuden tullen vuorilla, mutta viimeisten neljän vuoden aikana oireet ovat palanneet sen verran että rajoittavat toimintakykyä, etenkin ylempiin liikehermoihin.Viimeinen hyvä vaellus oli heinäkuussa 2012.Lokakuussa 2013 menoni oli vaelluksella niin kamalaa katsottavaa, että ihmiset kyselivät, haluanko että minut haetaan pois. Tiesin rajani ja pääsin pois."Puoskaritieteen" käytöstä huolimatta olen kokenut neurologisen alamäen ja palannut käyttämään ajoittain kainalosauvoja.Koska vastaavia takaiskuja ei ollut sattunut aiemmin, päättelin, että nyt oli siirrytty "loppupeliin".Elvyin kuitenkin vähitellen muutaman kuukauden aikana.Nykyään (keväällä 2014) käytän kävelykeppiä, mutta en tarvitse kainalosauvoja.

Toivon, että tänä vuonna löytyisi uusia hoitomenetelmiä, jotta pysyisin toimintakuntoisena.Sinkkiglukonaatti ja 5-HTP kuuluvat nyt säännöllisenä osana ruokavaliooni, ja vaihdoin LEF:in pioninjuuriuutteeseen, josta saa paljon suuremman annoksen kuin tähän asti käyttämästäni Roexin tuotteesta.Magnoliasta on myös ollut apua, se vaimentaa vagus hyperrefleksiaa (ruokatorven kouristukset jne.) niin, että pystyn luotettavasti saamaan päivittäisen pilleripinoni alas.Vagus hyperrefleksiaa minulla on ollut noin 15 vuotta, eikä se näytä liittyvän ALSiin.

Hoitomenetelmäni yksityiskohtaista kehittymistä koskevat tiedot ovat hajallaan.Useimpiin osiin löytyy linkkejä pionikeskustelusta: http://www.als.net/forum/yaf_postst48193_Peony-root-and-paeoniflorin-long-essay.aspx

******************************************************************************
******************************************************************************

18. toukokuuta 2014
Seuraavassa on esimakua tulevasta "pilleripinosta" ja ohjeita, mitä tehdä sen kanssa.Tiedoista on todennäköisesti apua kenelle tahansa, joka on aloittamassa jotakin Proletariat Protocolin versiota.Tulen lopulta siirtämään tämän informaation "pilleripino"-viestiketjuun, kun taas ryhdyn pakkaamaan pilleripinoja laatikoihin.

* * * * SEURAAVA PILLERIPINO* * * * * *

Pinon sisältö

Wal-Tussin DM liquigels, 15 mg
Trimetyyliglysiini-kapselit, 750 mg
5-HTP-kapselit, 100 mg
Gamma E toco softgels, 470 mg
Lakritsijuuriuutekapselit, 450 mg
Vitamiini D + K + jodi kapselit, noin 4 mg
Sinkki (glukonaattina) -kapselit, 25 mg
Maarianohdakeuute softgels, 460 mg
Ibuprofeeni kapselit, 200 mg
CDP-koliini kapselit, 250 mg
Sellerinsiemenuute kapselit, 75 mg
Vitamiini B-12 metyylikobalamiini tabletit, 5 mg
Vitamiini B-50 complex kapselit, 850 mg
Kurkumin complex kapselit, 400 mg
Karnitiini complex kapselit, 700 mg
R-lipoiinihappo kapselit, 300 mg
Magnoliankuoriuute kapselit, 30 mg
Resveratrol tabletit, 17 mg
Niasiiniamidi kapselit, 250 mg
Benfotiamiini kapselit, 150 mg
Seleeni (metioniini) tabletit, 0,1 mg
N-asetyylikysteiini kapselit, 600 mg
Pionijuuriuute kapselit, 600 mg
Ubiquinol liquicaps, 100 mg
Magnesiumtauraatti kapselit, 125 mg


* * * * * Kasa pillereitä: KESKUSTELU * * * * * *

Ensimmäinen, boilerplate

Tiedät, että en ole lääkäri. Tiedät, että tämä pino pillereitä tulee ilman muuta takuuta kuin että siinä ei ole tahallista materiaalista vääristelyä omasta puolestani, ja hyväksyt, että kukaan ei tiedä, mikä on pilleripinon ottamisen lopputulos.Se on laatikollinen kamaa, jonka haluat siksi, että kun olet selvittänyt itsellesi sen sisällön, arvelet siitä saattavan olla hyötyä sinulle.Ymmärrät, että minun "neuvoni" ja "suositukseni" koskien tätä kamaa, ovat ei-ammattimaisia (vaikka toivottavasti valistuneita) lausuntoja, eikä sen enempää.Jos käytät materiaaleja tai tietoja, jotka olen tehnyt, hyväksyt, että olet tekemässä niin, koska olet tutkinut asiaa itse. Tekemällä niin toimit siis oman henkilökohtaisen tietämyksesi ja mielipiteittesi perusteella.

Esittely

Tämä pino pillereitä vastaa löyhästi Proletariat Protocol:in TOP-listaa.Tämä pöytäkirja on enemmän kuin pino pillereitä: siihen liittyy myös ruokavalio- ja elämäntapakäytäntöjä.Ne ovat asioita, joita en voi lähettää sinulle laatikossa. Sinun täytyy ottaa vastuu niistä itse.

Pinossa on paljon pillereitä. Jos aloitat ensimmäisenä päivänä täydellä rintamalla, ja sinulle tulee ei-toivottuja sivuvaikutuksia (tai saavutat välittömästi hyödyllisiä vaikutuksia) et tiedä mistä ne johtuivat.

Kasa pillereitä sisältää useita kohteita joiden ensisijaisena tarkoituksena on saada oireisiin parannusta.Kuitenkin Proletariaatin Protocol on suunniteltu hermoja rappeuttavan toimintasarjan teorian ympärille ja joka päivä kun hermoja rappeuttava toimintasarja jatkuu, lisää pysyviä vaurioita tapahtuu.Siksi ehdotan aloittamista kamalla jolla ei todennäköisesti ole välittömiä vaikutusta oireisiin, mutta joka voi alkaa kohdentumaan hermoja rappeuttaviin toimintoihin.Muutamilla voi ilmetä ei-toivottuja reaktioita "pillereistä", jotka muuten harvoin aiheuttavat ongelmia, ja jos olet yksi näistä harvoista ihmisistä sinun täytyy selvittää asia välittömästi.Tästä lisää seuraavassa jaksossa.

Ennen kuin ottaa minkään "pillerin" (jopa reseptilääkkeen), ensin mene internettiin ja lue ainakin seuraavat tiedot: 1.Tietoa tuotteen valmistajan verkkosivuilta. On tärkeää tietää, mitä "pilleri" oikeastaan on. 2. Wikipedian artikkeli kyseisestä aineesta.3. Mitä tietoja löytyy Proletariat Protocol ohjeesta aineesta....... ...Nämä ovat pillereitä joita saatat ottaa päivittäin vuosien ajan, joten ei ole kohtuutonta viettää puoli tuntia tutkien jokainen ennen kuin alkaa ottaa sitä.Tämän tutkimuksen jälkeen saatat jopa päättää että et halua ottaa "pilleriä" loppujen lopuksi.ALS hoidot ovat tee-se-itse-projekti, joka potilaan tapaus on erilainen, ja jokaisen elämän olosuhteet ovat erilaiset.Siksi sinun täytyy olla se yksi joka päättää, mitä ottaa tai olla ottamatta, nämä ovat päätöksiä joita kukaan muu ei voi tehdä sinulle.

ALS-hoitojen tieteellinen puoli on vielä lapsenkengissään.Lähes mitään ei varmuudella tiedetä, ja on jatkuvasti uutta kehitystä mielipiteissä, jotka koskevat ALS:in hoitomuotoja. Siksi kannattaa seurata, mitä tapahtuu ALSTDI Treatments Forum:illa.Ymmärrän, että useimmille ihmisille ei ole käytännöllistä lukea kaikkea lähetettyä, sitä on aivan liian paljon, ja useimmilla ihmisillä ei ole riittävää koulutusta molekyylibiologiassa ymmärtämaan vaikka he lukevat sitä.On kaksi tapaa pitää täydennyskoulutus hallittavissa.

1.Kun tulee uusi kehitys, joka mielestäni oikeuttaa tarkistaa tiedot Proletariat Protocol asiakirjassa (ensimmäinen posti viestiketjussa), päivitän asiakirjan.Joten jos tarkistat pöytäkirjan kaksi kertaa kuukaudessa, voit olla kohtuullisen ajan tasalla siitä.

2.Kun näet viestiketjun joka koskee jotain mitä otat tai teet ilmestyvän foorumin pääsivulleaihe, tarkista uudet postit nähdäksesi koskeeko se sinua.

3.Jos sinulla on kysyttävää, lähetä se asianmukaiselle foorumille.Se on hyvä tapa saada nopea vastaus ihmisiltä, jotka saattavat todella tietää jotain. Lisäksi, usein opimme kysymyksistä, joten kysymykset ovat tervetulleita.

Asiaa aloitukseen

Suosittelen aloittamista välittömästi seuraavilla tuotteilla, joilla erittäin todennäköisesti ei ole mitään välittömiä joko positiivisia tai negatiivisia vaikutuksia.Jos ilmenee negatiivinen vaikutus, lopeta kaikkien ottaminen ja aloita uudelleen yksi kohde kerrallaan, uusi erä kahden päivän välein.Jos tietty kohde näyttää aiheuttavan ei-toivottuja sivuvaikutuksia, jätä se.... ..Mitä pidit ei-toivottuna sivuvaikutuksena oli luultavasti vain sattumaa.Myöhemmin, kun "pillerijärjestelmä" on vakiintunut, voit palauttaa sen nähdäksesi mitä tapahtuu.

* * * * * * * * * * * * *

LEF N-asetyyli-L-kysteiini (NAC), 600 mg x 60 kapselit.LEF # 01534, maksaa $10.Annostus: kahdesti päivässä. Tukee glutationin synteesia, avain antioksidantti erityisesti neuroneille ja on myös immuuni modulaattori.Huomautus: Raportteja löytyy oireiden paranemisista muutaman päivän NAC nauttimisen aloittamisesta.Tästä syystä pidän aloittamista NAC kanssa kaikkein parhaimpana.VAROITUS: jos sinulla on joskus ollut kysteiini virtsateiden kiviä, älä ota NAC ennenkuin olet ensin kuullut lääkäriä, sitten päätä, minkä riskin haluat ottaa.

Vitamin Shoppe Seleeni (metioniini) tabletit, 0,1 mg x 300, maksaa $ 14.Annostus: yksi päivässä. Seleeni on tärkeä kivennäisaine glutationin synteesiin.

LEF European Milk thistle (maarianohdake) uute softgels, 460 mg x 60, # 01822C, maksaa $ 17.Annostus: yksi päivässä. Tämä on edistyksellinen valmiste.Maarianohdake uute tukee glutationin tuotantoa maksassa.Glutationi on antioksidantti jolla on kriittisen tärkeä merkitys neuroneille.Se myös moduloi immuunijärjestelmän toimintaa. HUOM: pullon ohje suosittelee annos 2 kertaa päivässä.Mielestäni he vain yrittävät myydä enemmän pillereitä. Kehittyneen valmisteen takia, kerran päivässä pitäisi riittää.

Allergy Research Group TMG (trimetyyliglysiini) kapselit, 750 mg x 100, maksaa $ 18.Annostus: kahdesti päivässä. Metylointiaine (auttaa tukahduttamaan homokysteiinin, joka on syy tulehduksiin), ja on synergistinen hermolihasliitoksen sinkin ja alkoholin kanssa suojaten eksitotoksisuutta vastaan.HUOM: Jep, sanoin alkoholi. Kuten totean Proletariat Protocol asiakirjassa, "joidenkin ihmisten pitäisi juoda, ja joidenkin ei pitäisi".On useita syitä syytä ajatella, että alkoholista on hyötyä niiden ALS ihmisten keskuudessa, joiden pitäisi juoda.Jos olet yksi niistä, jotka tietävät aikaisemmasta kokemuksesta, että sinun ei pitäisi juoda, en suosittele aloittamista vain koska sinulla on ALS.

LEF Gamma E Tocopherol / tokotrienolit, 470 mg x 60 Softgels. LEF # 00559, maksaa $25.Annostus: yksi päivässä. Erityisen tärkeä antioksidantti tuki neuroneille.Parhaiten imeytyy jos ottaa rasvoja/ öljyjä sisältävän aterian kanssa.

LEF Vitamiinit D- ja K-Sea-jodi, 60 kapselia. D = 5,000IU, K = määrässä 1,1 mg, jodi = 1 mg. LEF # 01741, maksaa $15.Annostus: yksi päivässä. D-vitamiini hoitaa tulehdusta, ja vitamiinit D ja K yhdessä hallitsevat kehon kalsiumin varastointia ja käyttöä.Jodi tukee kilpirauhasen toimintaa.

Vitamin Shoppe B-Complex 50, 850 mg x 100 kapselia, maksaa $ 10.Annostus: yksi päivässä. Yleinen neurologian ja terveyden tukeminen.Eri B-vitamiineilla on erilaisia tehtäviä elimistössä.Tämä tietty tuote näyttää hyvin tasapainoiselta käytettäväksi ALSin kanssa, ja niasiini on niasiiniamidin muodossa "niasiini punastumisen" välttämiseksi.

Twinlab Mega B-12 Dots (kielenalaiset tabletit), 5 mg x 60, maksaa $ 11.Annostus: 1 päivä. Ajattelin, että tämä oli metyylikobalamiinia mutta luettuani pienen printin näen sen olevan syanokobalamiinia jota pidetään yleisesti huonompana muotona, anteeksi!Olen varovaisempi seuraavalla kerralla.Toisin kuin joitakin vitamiineja, B12 on turvallista ottaa mega-annos (tämä on 800 kertaa RDA).Monet ihmiset pitävät suullista B-12 mega-annostusta hyödyllisenä neurodegeneratiiviseen tautiin.Pidän todisteita hatarana.Kuitenkin tavara on vaaratonta, sitä ei edes tarvitse niellä, ja se saattaa auttaa.HUOM: koska B-Complex sisältää myös B-12, on parasta ottaa B-12 "pisteitä" niiden aterioiden aikana joissa et ota B-Complexia, siten säilyttäen vakaamman veren B12 tason.

Dr. Mercola Ubikinolilta (CoQ-10) nestekapselia, 100 mg x 30, maksaa $. 22Annostus: yksi päivässä. Ubikinolilta on edullinen muoto CoQ-10, mitokondrio antioksidantti. Parhaiten imeytyy jos ottaa rasvoja/ öljyjä sisältävän aterian aikana.

Natural Factors sellerinsiemen Standardoitu uute (3NB) kspselit, 75 mg x 60, maksaa $ 14.Annostus: yksi päivässä iltaisin.Tulehdusta vastaan ja erityisesti hermotulehduksiin.HUOM: "illalla", koska se vuorottelee hieman samanlaisesti toimivan kurkumiinin kanssa ja se otetaan aamuisin.Syy että 3NB otetaan illalla (ja ei aamulla) on, koska 3NB on todennäköisesti tehokkaampi kahdesta tukahduttamaan kihdin kanssa ilmenevää tulehdusta joka useimmiten kehittyy yön aikana.

Jos kaikki menee hyvin useita päiviä, sitten:

LEF Super R-lipoiinihappo, 300 mg x 60 caps, # 01208, maksaa $ 31.Annostus: kahdesti päivässä. Mitokondrioiden antioksidantti. R- muotoinen alfalipoiinihappo on suositeltu muoto.Jotkut kokevat lieviä vatsavaivoja alfalipoiinihapon kanssa.Jos näin tapahtuu, suosittelen, että otat sen joka tapauksessa, vatsasi todennäköisesti nopeasti sopeutuu siihen.

LEF optimoitu karnitiini (Karnitiini kompleksi) kapselit, 700 mg x 60, # 00916, maksaa $. 22. 400 mg ALC, 150 mg ALC arginaatti, ja 150 mg Glysiini propionyyli-L-karnitiini.Annostus: kaksi päivässä. Tukee mitokondrioiden energiaketjua.Perinteisesti parina alfalipoiinihappo.

LEF Super Bio-Curcumin, 400 mg x 60 kapselia.LEF # 00407, maksaa $ 24. Annostus: kerran päivässä aamuisin (katso edellinen kommentit 3NB). Tulehdusta varten, ylittää BBB. Tämä kaava on kehittynyt valmiste.VAROITUS: Jos sinulla on ollut sappirakon ongelmia, älä ota tätä kuulematta lääkäriä.

Jos kaikki sujuu hyvin kaksi päivää, sitten toimi seuraavasti, yksi kerrallaan joka toinen päivä:

Extreme Gluzin Sinkki 25 mg (glukonaatti) x 120, Extreme # V-1431, hinta $22Annostus: kahdesti päivässä välittömästi ennen ateriaa. Sinkin tarkoitus on ehkäistä kuparin myrkyllisyyttä, ja glukonaattimuodossa juuri ennen ateriaa se estää tehokkaimmin kuparin imeytymistä ruoansulatuskanavasta imeytyen kuitenkin itse tehokkaasti.Jos kupariverikoearvosi ovat korkeat, kolmasti päivässä on todennäköisesti sopivin annostus.HUOM: joillekin harvoille saattaa tulla lieviä ruoansulatushäiriöitä tai outoja makuaistimuksia. Minun neuvoni on jatkaa, vaikka näin kävisi: elimistösi todennäköisesti tottuu pian.

Cardiovascular Research Ltd. Magnesium Taurate (magnesiumtauraatti), 125 mg magnesiumia, 60, Vitamin Shoppe # CV-1094, hinta $ 11.Annostus: kaksi kapselia kahdesti päivässä. Magnesiumin ja aminohappo tauriini estävät glutamaatin eksitotoksisuutta, yleensä otetaan erikseen, mutta tässä tuotteessa ne ovat yhdessä.HUOM: joillekin harvoille voi tulla magnesiumista lieviä laksatiivisia vaikutuksia.Jos näin tapahtuu, minun suositukseni on vähentää annos yhteen kapseliin kahdesti päivässä, ja sitten lisätä se kahteen kapseliin kahdesti päivässä noin viikon päästä.

Well at Walgreens ibuprofeeni 200 mg caplets x 100, Tuote nro 500733, hinta $ 7.Annostus: yksi tabletti kahdesti päivässä.Lievittää tulehdusta.Huomautus: joillekin harvoille voi tulla vatsavaivoja.Jos näin käy, lopeta käyttö.Elimistö ei totu.

Twinlab Resveratrol Max Dots (kielenalustabletit), 17 mg x 60, hinta $15.Annostus: yksi tabletti kahdesti päivässä.Pidetään yleisesti "terveellisenä tavarana", vaikkakin taustalla oleva tiede on monimutkaista.Mielestäni tämä suhteellisen alhainen annostaso on parempi kuin nykyään yleisesti markkinoitavat jättiannos"pillerit".Resveratrol vaikuttaa yhdessä niasiiniamidin kanssa.

Jarrow Niasiiniamidi (nikotiiniamidi) kapselit, 250 mg x 100, maksaa $9.Annostus: yksi kapseli kahdesti päivässä, ota resveratrolin kanssa.Huomautus: vaikka niasinamidin ei ole tarkoitus tuottaa "niasiini punastumista", jotkut ihmiset voivat kokea punoitusta kuitenkin, riesa joka menee pois tyypillisesti noin 15 minuutissa.Myös: joillakin potilailla useiden päivien niasiiniamidin lisäravinteen nauttimisen aloittamisesta voi esiintyä oireiden paranemista alempien motoneuronien oireissa.Huomautus: jos täydennät myös nikotinamidi ribosidia, tämä tavara korvaa niasinamidin joten älä silloin ota niasinamidia.50 mg niasinamidia B-50:ssa on ihan ok, älä murehdi siitä.

Doctor's Best, Best benfotiamiini kapselit, 150 mg x 120, maksaa $ 23.Annostus: yksi kapseli päivässä.Benfotiamiini on puolisynteettinen erityinen muoto B-vitamiini tiamiinista, jotka voivat olla erityisen tärkeitä hermorappeuma sairauksiin ja jotka myös estävät myrkyllisten proteiini-sokeri kompleksit (glycation).


Aineet, jotka voivat tarjota nopeaa oireiden parannusta ja ja mahdollisesti pitkän aikavälin hyötyä:

Lisää aineita yksi kerrallaan pitäen useampi päivä väliä.Näin pystyt erottamaan, jos jokin aine tuo lievitystä oireisiin....... ...Vaikka aine ei toisikaan välitöntä helpotusta oireisiin, siitä saattaa silti olla apua sairauden hidastamisessa, joten pelkkä oireiden säilyminen ennallaan ei välttämättä vielä tarkoita, että sinun pitäisi lopettaa aineen ottaminen.

Walgreens Wal-Tussin (R) neste-kapselit, 20 pullossa, tuote # 669854.Jokaisessa kapselissa 15 mg dekstrometorfaanihydrobromidia.Maksaa $6.Näyttää olevan sama asia kuin ROBITUSSIN pitkävaikutteisen Yskän geelit (R).Annostelu: 3 kertaa päivässä. Jos sinulla on pseudobulbaari tai bulbaari oireita, tämä on yksi ensimmäisistä asioista joita sinun pitäisi kokeilla, ehkä jopa ensimmäinen asia.Moni bulbaari/ pseudobulbaari ALS potilas kokee oireisiin merkittäviä hyötyjä dekstrometorfaanista.Tiedät 2 päivän sisällä, jos se auttaa. Jos se ei auta, lopeta käyttö ellet usko että se voi hidastaa taudin etenemistä (on syytä ajatella että se voi tehdä niin).Varoitukset: Joidenkin aineenvaihdunta käsittelee dekstrometorfaania hitaasti, aiheuttaen kertymistä usean päivän aikana.Jos (varsinkin useiden päivien jälkeen) huomaat epätavallisia psyykkisiä oireita (joka voi olla vaikka mitä), lopeta sen käyttö.Jos usean päivän jälkeen dekstrometorfaanin käytön lopettamisesta epätavalliset psyykkiset oireet ovat kadonneet ja bulbaari/ pseudobulbaari oireet palaavat, jatka käyttöä annostellen yksi kapseli päivässä aamulla.Sitten lisää annostusta useiden päivien välein enintään 3/ vrk tai kunnes saat joko oireisiin parannusta tai epätavalliset psyykkiset oireet palaavat.Jos epätavalliset psyykkiset oireet palaavat ennen kuin saat oireisiin parannusta, dekstrometorfaani ei ole sinua varten, valitan!MYÖS: Jos käytät reseptilääkkeitä masennuksen, mäkikuisma, tai tryptofaani tai 5-HTP tai muita voimakkaita serotoniinin esiasteita, älä ota dekstrometorfaania ennen kuin olet tehnyt itsellesi selväksi mahdollisesta vaarallisesta "serotoniinioireyhtymästä" ja olet joko keskustellut neurologisi kanssa tai olet päättänyt edetä hyvin varovaisesti tietäen miten hallita riskejä.JA: dekstrometorfaani voi olla synergistinen dopamiinia parantavien Parkinson-lääkkeiden kanssa: siis jos otat Parkinson-lääkkeitä älä ota dekstrometorfaania ellet ole keskustellut neurologin kanssa kuinka tunnistaa liian dopamiinin oireet.

Jarrow 5-HTP kapselit, 100 mg x 60, maksaa $ 19.Annostus: yksi kapseli kahdesti päivässä.Tämä on serotoniinin esiaste. Vaikka me yleensä ajattelemme serotoniinin olevan yhteydessä masennuksen hoitoon, serotoniinilla on itse asiassa tärkeä rooli neurologisen terveyden kannalta, mukaan lukien motoneuronit.Vaikka ensisijainen tarkoitus 5-HTP:n käyttämiselle ALS-hoidoissa on hidastaa neurodegeneraatiota, jotkut potilaat saattavat myös kokea oireiden helpotusta masennuslääkevaikutuksen takia.Tällainen oireiden helpottuminen, jos se tapahtuu, on tavallisesti havaittavissa muutaman päivän kuluessa. 5-HTP on nopeavaikutteinen toisin kuin monet antidepressantit, joiden vaikutus alkaa tuntua vasta parin viikon päästä.VAROITUS: Ei saa käyttää yhtäaikaisesti muiden serotonergisten aineiden kanssa tiedostamatta vaaroja, katso huomautuksia tästä desktomorfaani keskustelussa.

Roex Magnolia Extract 30 mg 90 kapselia, tuote # 85090, maksaa $ 15.Annostus: 2-4 kapselia päivä, mikä näyttää toimivan sinulla parhaiten.Magnoliankuoriuutetta pidetään yleensä hoitona ahdistuneisuuteen, mutta jotkut potilaat kokevat myös parannusta bulbaarisiin ja/ tai pseudobulbaarisiin oireisiin.Tiedät nopeasti, jos saat oireisiin parannusta.Jos sinulla on ongelmia ruokatorven kouristuksen tai happo refluksin kanssa, magnolia voi auttaa myös siihen.On syytä ajatella, että Magnolia voi myös hidastaa hermorappeumaa, mutta riittävän vakuuttavaa näyttöä ei ole jotta Magnolian käyttöä voisi suositella pelkästään tätä tarkoitusta varten.

LEF Peony Immune Valkoinen Pioni juuriuute 600 mg x 60 caps, standardoitu 252 mg paeoniflorin.LEF # 01811, maksaa $.22Annostelu: yksi kapseli päivässä. Ensisijaisena tarkoituksena Pionilla on pitkäaikainen (perustuu ensisijaisesti lämpöshokkiproteiinin aktivointiin), mutta jotkut ihmiset voivat kokea välittömästi oireisiin parannusta joko toiseen tai sekä ylä että alamotoneuroni oireisiin johtuen sen ionikanavan modulaatio ominaisuuksista.Pioni annostellaan normaalisti yhdessä lakritsiuutteen kanssa mikä lisää sen tehoa: katso seuraava kohta.

Nature's Answer Lakritsijuuri yksittäis yrtti täydennys. (Ei-DGL), 450 mg x 90 kapselia.LEF # 28567, maksaa $6.Annostus: yksi kapseli päivässä.Lakritsilla on useita terapeuttisia toimia: se, mikä on meille tärkeä on, että se on yhteistyössä Pioni juuriuutteen kanssa, vaikka lakritsi itsessään ei ole lämpösokkiproteiinin induktori.Biokemiallinen glykyrritsiini on vastuussa tästä vaikutuksesta, yleisesti saatavilla oleva deglycyrrhized lakritsiuute ei toimi.VAROITUS: glycyrrhitsiini voi nostaa verenpainetta. Jos sinulla on verenpaine ongelmia, seuraa verenpainetta säännöllisesti (useita kertoja päivässä aluksi) varmista, että lakritsijuuri ei aiheuta ongelmia.MYÖS: lakritsi voi olla ristiriidassa ginseng (verenpaine asioita taas), jota jotkut ihmiset ottavat, mutta minulla itselläni on huono käsitys aineesta.

LEF CDP-Choline Caps, 250 mg x 60 caps.(CDP-koliini on sama asia kuin sitikoliini.)LEF # 01659, maksaa $25.Jotkut potilaat kertovat parantuneista oireista (parantunut energia, vähentynyt sekavuus).Asianmukainen annostelu perustuu potilaan raportteihin on luultavasti kaksi kapselia kerrallaan.Ei ole tiedossa onko sillä vaikutusta hermojarappeuttaviin prosesseihin, vaikka epäilen että se auttaa hieman.

****************************************************************************************

Mikä on tärkeintä?

Keskustelussa edellä, olen ryhmitelty asiat tietyllä tavalla, joka korostaa, missä järjestyksessä esitellä asioita, olettaen, että parissa viikossa voit tehdä useimmat tai kaiken sen.On toinenkin lähestymistapa, ja se on että aloittaa aineilla jotka ovat luultavasti tärkeimmät.Avuksesi, tässä on tuollainen luettelo.Valitettavasti se on lähinnä arvailua, mutta siinä on hieman tiedettä takana.

1. Vain jos sinulla on bulbaarisia/ pseudobulbaarisia oireita, aloita dekstrometorfaanilla.Jos et koe oireisiin parannusta, se lakkaa olemasta tärkeä.

2. Sinkkiglukonaatti.

3. Kurkumiini.

4. Magnesiumtauraatti.

5. NAC + seleeni.

6. Asetyyli-L-karnitiini (tässä tapauksessa ALC kompleksi), + alfalipoiinihappo (tässä tapauksessa R-lipoic).

7. Vitamiini B complex.

8. D + K vitamiini

9. Vain jos sinulla on bulbaarinen, pseudobulbaarinen tai ylemmän likkehermosolun oireita: magnoliakuoren uute.Jos et koe oireisiin parannusta, siitä tulee merkityksetön.

10. E-vitamiini tokoferolit ja tokotrienolit.

11. Trimetyyliglysiini (betaiini).

12. Pioni juuriuute + lakritsi juuriuute.

13. 5-HTP.

14. Niasiiniamidi + resveratrol.

15. CoQ-10 (tässä tapauksessa ubikinoli).

16. Maarianohdake uute.

17. Benfotiamiini.

18. Sellerinsiemen uute (3NB).

19. CDP-koliini. Jos näet parannusta oireissa (jos näin on, se varmaan näkyy energian kasvusta tai sekavuuden vähenemisenä), jatka.Ei ole tiedossa onko sillä muuta hyötyä kuin auttaminen oireisiin .

20. Ibuprofeeni.

21. B12-vitamiini.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Yhteenveto jaoteltuna terapeuttisten toimintojen mukaan


Tulehdus
Kurkumiini, 3NB, ibuprofeeni, D-vitamiini, trimetyyliglysiini

Glutathione tuki
NAC, seleeni, maarianohdake uute, trimetyyliglysiini

Mitokondrioiden tuki
ALC, ALA, CoQ-10, jotkut B-vitamiinit

Antioksidantit
ALA, CoQ-10, E-vitamiinit, jotkut B-vitamiinit, sekä mikä tahansa "glutationin tuki" luokassa.

Kalsium kanavan modulaattori
Magnesium, tauriini, dekstrometorfaani, Pioni juuriuute, trimetyyliglysiini

Natrium ja/ tai kaliumi ionin kuljetus modulaattori
Pioni juuriuute, mahdollisesti lakritsi

Serotoniini vaikuttaja
5-HTP, dekstrometorfaani

Lämpösokkiproteiini tuki
Kurkumiini, Pioni, lakritsi

Raskasmetallien myrkyllisyyden estäjät
Sinkki, seleeni, ALA.

Koliini tuki
CDP-koliini

Immuuni modulaattori
D-vitamiini, sinkki, jodi, kaikki mikä on tekemisissä glutationin kanssa.Lähes kaikella on jonkin verran vaikutusta immuunijärjestelmään.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


***************** PROLETARIAT PROTOCOL ASIAKIRJAN LOPPU *******************c
 

rmattila

Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Oli tuo porukalla käännetty, mutta teetti kun piti kaikki 104 käännösjaksoa copypastettaa yksitellen. Ja stilisoinnit ja kielenhuollot päälle. Google Translaten jäljiltä esim. puuttui pisteiden jälkeiset välilyönnnit. Viheliäistä yrittää osua Tobiilla oikeaan väliin joka virkkeen jälkeen.
Tuo Wikin translate-paketti on muuten paljon kätevämpi kuin Google Translate, joten tulevat harjoitukset kannattaa tehdä suoraan Wikissä.
 

karoliinak

Yleinen foorumi
+ ALS-tutkimus
pro
Luin Studies on Als- sivuilta (hienot sivut, johon muuten päädyin ensi kertaa:confused:) tuon Dave J:n jostain muusta kirjoituksesta pointin, joka pisti silmään: että ALS voi iskeä ensiksi siihen kohtaan, joka jo aiemmin on vaurioitunut jollakin tavalla. (jos nyt oikein ymmärsin asian, englannin taitoni on väliin vähän heikko..) Minun omaisellani oireet alkoivat luullakseni nimenomaan vatsan ja toissijaisesti kurkun seudulta. Ne kohdat kärsivät hänellä aiemmissa operaatioissa seitsemän vuotta ennen als-oireiden alkamista. Jotain siinä tuntuu piilevän. Arkijärjellä sanoisin, että ensin nuo kohdat kärsivät eri operaatioissa. Sitten aloitettiin statiini-lääkitys, jolla saatiin aikaan myös jotain tuhoa (oireet vähenivät kun statiinista oltiin tauolla). Yhdistettynä tiukkaan dieettiin ja ylenmääräiseen kuntoiluun (ironista kyllä, terveyden säilyttämiseksi suoritettuun) lihakset alkoivat diabeetikolla pienentyä, kun myös insuliinia otettiin säästeliäästi ja iän myötä lihasmassan pieneneminen oli jo käynnissä. Tältä taudin alku näytti läheltä seuraavan näkökulmasta.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös