Tervetuloa

rmattila

Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Tämä on ALS-tutkimuksen tuki ry:n keskustelufoorumin yleinen alue. Alue on tarkoitettu kaikkinaiseen ALSia tai yhdistystä sivuavaan keskusteluun. Tänne pääsee kirjoittamaan kuka vaan, joka pyytää itselleen foorumitunnukset.

Julkisten foorumien viestit ovat nähtävissä myös ilman kirjautumista, joten alueelle ei kannata kirjoittaa kovin henkilökohtaisista asioista. Niitä varten on olemassa erillinen, vain ALStutun jäsenille näkyvä alue.

Tutkimusta sivuavalle keskustelulle on oma alueensa, joka näkyy sinne käyttöoikeudet erikseen pyytäneille. Käyttöoikeus ei ole sidoksissa ALStutun jäsenyyteen.
 

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Jos olet ALS-tutkimuksen tuki ry:n henkilöjäsen, niin voit rekisteröityä foorumille tästä.

Jos olet ei-jäsen tai kannatusjäsen, niin rekisteröitymään pääset tästä.

Henkilöjäsenillä on oikeudet
  1. yleiseen ALS-aiheiseen keskusteluun (julkinen)
  2. ALS-tutkimus -aiheiseen keskusteluun (julkinen)
  3. ALS-vertaistukifoorumille (yksityinen)
Ei-jäsenellä tai kannatusjäsenellä on oikeudet
  1. yleiseen ALS-aiheiseen keskusteluun (julkinen) ja pyynnöstä annetaan oikeudet myös
  2. ALS-tutkimus -aiheiseen keskusteluun (julkinen)
 
Viimeksi muokattu:

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Koska on esiintynyt epäilyä, että tällä foorumilla esiinnytään julkisesti omalla nimellä, niin todettakoon vielä ettei asia pidä paikkaansa.

Jokainen voi foorumille liittyessään valita haluamansa käyttäjätunnuksen. Tunnus on suotavaa valita niin, ettei sitä voi yhdistää omaan identiteettiin. Avatar-kuva ei ole pakollinen, mutta kiva. Se voi esittää mitä tahansa, vaikka heinäseivästä tai legopalikkaa, jokainen päättää itse.

Foorumilla ollaan siis anonyymejä. Mutta foorumin käyttäjäksi rekisteröidytään nimellä ja osoitteella. Nämä tiedot jäävät ainoastaan ALS-tutkimuksen tuki ry:n jäsenrekisteriin. Tietoja ei käytetä foorumilla missään. Rekisteri ja foorumi ovat täysin toisistaan erilliset järjestelmät.
 

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Laitanpa tähän viestiketjuun ihan mielenkiintoisen tilaston, paljonko täällä päivittäin käväisee foorumin jäseniä. Ottaen huomioon, kuinka pieni foorumi tämä on, on tämä verrattain vireä sellainen.

käyttäjiäpaikalla.jpg
 

Tarok

Yleinen foorumi
Laitan viestini tähän koska en erillistä esittely-threadia löytänyt.

Olen Taro Katajisto ja toimin tällä hetkellä Kehitysvammaliiton Tietotekniikka- ja Kommunikointikeskus Tikoteekin IT-asiantuntijana. Olen aiemmin toiminut HUS Apuvälinekeskuksen tietoteknisten apuvälineiden vastaavana ja tätä ennen Kajo Apuvälineet Oy:ssä Apuvälineteknikkona. Muutama tuttu nimi täältä löytyykin joille olen ollut apuvälineratkaisuja asentamassa. En Tikoteekissa enää ole samalla tavalla asiakkaiden kanssa tekemisissä mutta ajattelin tarjota osaamistani ja aputani tätä kautta jos sille on tarvetta. Hallitsen katseohjauslaitteistot ja kommunikointisovellukset hyvin joten jos niiden suhteen tulee kysyttävää tai mahdollisesti kehitysehdotuksia niin voin koittaa auttaa parhaimpani mukaan. Ymmärrän toki myös jos ette halua "ammattilaisia" tänne keskusteluun.
 

rmattila

Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Tervetuloa! Se esittelyketju on jäsenille rajatun vertaistukifoorumin puolella, mutta juuri kaltaisiasi asiantuntijoita tänne on kaivattu. :)
 

Tero N

ALStuttu:n jäsen
Oikein hyvä, että joukossa on myös ammattimies:thumbsup:. Ehkä tuo kantapään kautta opettelu vähenee sen myötä. Tervetuloa minunkin osalta.
 
Ylös