1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Uudenmaan lihastautiyhdistyksen Als ja elämä hanke 2018-2020

Viestiketju osiossa 'Yleinen ALS-keskustelu' , aloittaja Trulli62, 30.1.2019.

 1. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

  Uudenmaan lihastautiyhdistys ry:n ALS ja elämä -hanke on käynnistynyt. Kolmivuotisen hankkeen tavoitteena on kehittää järjestölähtöisiä toimintamalleja, joilla tuetaan ALSia sairastavaa ja läheistä aina diagnoosin saamishetkestä lähtien.
  ALS-diagnoosin saaneet sekä heidän läheisensä eivät saa tällä hetkellä tarpeeksi tukea ja tietoa sairautensa eri vaiheissa. ALS ja elämä -hankkeen tarkoituksena on tarjota sairastavalle ja läheiselle oikea-aikaista informaatiota ja kokemustietoutta, jotta sairastava pystyy tekemään elämäntilanteeseensa soveltuvat ja sairauden kanssa elämistä helpottavat ratkaisut liittyen avustusjärjestelmään, asumiseen, kommunikointiin ja hengitykseen.
  ALS ja elämä -hankkeen yhteistyökumppanit ovat Suomen Mielenterveysseuran
  SOS-kriisikeskus, Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry, Hengityslaitepotilaat ry sekä Lihastautiliitto ry. Hanke kuuluu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn
  Arvokas-avustusohjelmaan.
  Uudenmaan lihastautiyhdistys ry tarjoaa tukea, tietoa ja toimintaa lihastautia sairastaville ja heidän läheisilleen. Yhdistys tukee toiminnallaan sairastavien ja läheisten hyvinvointia, osallisuutta ja elämänlaatua.

  Lisää myös päivitettyä tietoa Yhdistyksen sivuilla: http://www.uly.fi/als-ja-elama/
   
  Leevi tykkää tästä.
 2. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

  Leevi, Satu ja toomas tykkäävät tästä.
 3. Trulli62

  Trulli62 ALStuttu:n jäsen  

Jaa tämä sivu