Yhteysongelmat ja häiriöt

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
En tiedä, onko muilla ollut ongelmia sivuston löytymisessä nyt keskiviikkoiltana. Minulla on, mutta niiden syy ei näytä olevan itse alstuttu.org -sivusto vaan mahdollisesti Elisa. Reitittimen boottaaminen ei vaikuttanut.

Kun sivusto lakkasi löytymästä joskus puolisen tuntia sitten, kokeilin VPN-yhteyttä ruotsalaisesta ip-osoitteesta. Ei ongelmia, ALStuttu löytyi hyvin. Samaten nyt toimii kännykällä jaettu yhteys Dna:n kautta.

Tutkitaan, seuraillaan. Jos muilla oli probleemeja, niin kertokaa.

EDIT: ongelma taitaakin paikallistua Huawein mobiilireitittimeen, joka huutaa haluavansa päivitystä ohjelmistoonsa. Selvinnee...

EDIT2: Vika oli ilmeisesti siinä. Liekö ollut jokin pakotettu päivitys. Nyt taas pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

icebear

ALStuttu:n jäsen
Näin on. En tiedä mikä oli mutta samalla kun ongelmia oli niin kokeilin avata muita sivustoja (iltis, hesari ym.) ja ne toimi ok.
 

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Palveluntarjoajalla on joskus katkoksia. Kyseessä kun on ns. shared hosting, niin samalla palvelimella pyörii aika monenlaista sivustoa ja kuormaa. Silloin tällöin sattuu näitä hetkellisiä tikahtumisia, jos yhtäaikaista kuormitusta on liikaa.

Jos näitä on riesaksi asti, niin kannattaa alkaa suunnittelemaan hostingin vaihtoa.
 

toomas

Site admin
Ylläpitäjä
ALStuttu:n jäsen
 
Nyt yöllä oli pidempi käyttökatkos. Syynä oli palveluntarjoajan runkoverkossa ollut liikenteen ohjaukseen liittyvä ongelma. Uskoakseni (toivoakseni)o_O tuo korjaantunee tässä lähiaikoina, eikä enää aiheuta häiriöitä.
 

icebear

ALStuttu:n jäsen
Täällä Rykmentissä ovat tänään verkkokoneet olleet pois pelistä mukaanlukien minun digiboxi joka on talon verkossa.
 
Ylös